Den církevního školství

Den církevního školství

                                                                                                               V Praze 7. 9. 2021

Milí rodiče a přátelé KDM,

Rádi bychom Vás tímto všechny pozvali na Den církevního školství, první online veletrh církevních škol v pražské arcidiecézi, který se bude konat ve středu 15. 9. 2021. 

Školy a školská zařízení se představí v krátkých reportážích, do některých budete moci nahlédnout ve 3D skenu a zeptat se na vše, co vás zajímá. Program začíná ve středu 15. 9. v 10:00 online přenosem mše ze Svatovítské katedrály, kdy si připomeneme 1100 let od smrti svaté Ludmily. 

Křesťanský domov mládeže u sv. Ludmily se do této akce zapojil jako jediný domov mládeže. Využijte tuto vzácnou příležitost nahlédnout prostřednictvím krátkého spotu do každodenního života našich děvčat. Také budete mít možnost popovídat si online s naší vedoucí výchovy, a to v době 14:00 – 14:30.

Jedná se o celodenní online akci, kterou můžete sledovat na webu AP: https://www.apha.cz/den-cirkevniho-skolstvi. Hlavní části programu lze také vidět na facebooku (proklik na uvedeném webu) a samotná videa pak na youtube: https://www.youtube.com/channel/UCm-ZlslSPttO7dY00sHIDDg/featured.

Věříme, že se akce povede a těšíme se s Vámi „virtuálně na viděnou“.

Za KDM

Ing. Miroslava Lungová, Ph.D., ředitelka

s. ThLic. Mgr. Maxmiliána Z. Bendová OSF, vedoucí výchovy